söndag 27 maj 2012

Roadtrip till Borlänge

Vilken händelserik helg det varit. Vi har ganska nyss landat hemma i soffan igen.

Igår förmiddag packade vi in oss i bilen för att åka till Borlänge, men först lämnade vi av lillan hos sin fammo & faffa. Första gången hon ska sova borta och gissa om det kändes i hjärtat, fan va jobbigt. Men så fort vi åkte så kändes det bra igen. Nyttigt för både oss och Alva.
Vi hämtade upp Ulf (tobbes pappa) på tågstationen innan vi var klara för att styra kosan mot Dalarna. Vi hann åka 13mil, alltså till kopparberg innan bilen strejkade. Den började låta som en traktor och det gick inte köra längre. Vi skulle på Tobias överraskningsfest med pirattema och innan det skulle vi checka in på vårat hotell och göra oss i ordning inför festen. Där stod vi mitt i Kopparberg med 10mil kvar att köra. En parkeringsplats i centrum och 25grader varmt. Here gud. Vad ska vi göra? Bara att ringa bärgningsbilen. Och sen en kompis till Tobbe som kunde åka och hämta oss. Stackarn....
Bärgningsbilen hade 4 mil att köra och skulle därför komma inom en timma, men där satt vi i nästan 2timmar. Panik, skulle vi hinna fram i tid?!!
Jodå, Tillsslut kom kompisen i full fart och en liten stund senare bärgningen som tog våran bil till Örebro. Där den står nu.

Väl framme på hotellet så blev det en snabbdusch innan vi spökade ut oss till pirater. Temat va Pirates of the Caribbean. Kan lova att receptionisterna blev förvånade när vi kom ner och lämnade nyckeln innan det va dags att bege sig ut till bystugan. Där väntade vi alla på att Jack Sparrow skulle komma gående från skogen =) Det blev en lyckad fest med otroligt mycket god mat och dryck. Det har Therese fixat bra. Hon är grym. Klockan halv 4 imorse lämnade vi festen och åter till hotellet för att sova. Hotellfrukost imorse innan vi fick ta en förbannad buss hem. 4timmar och vi höll på att dö. Så jäkla drygt. Skönt att vara hemma hos våran lilla älskling igen som skött sg utmärkt.


Inga kommentarer: